Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna nesreća

U sudaru kamiona i minibusa poginulo 6 osoba, od kojih je petero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje šest osoba, među kojima petero djece poginulo je u utorak u sudaru kamiona i minibusa blizu Troyesa, na sjeveroistoku Francuske, rekao je za AFP državni tužitelj u Troyesu.

"Riječ je o nesreći s više smrtno stradalih", rekao je državni tužitelj u Troyesu Alex Perrin u telefonskom razgovoru s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku

Djeca su putovala minibusom. Nesreća se dogodila oko 15.00 sati na cesti u općini Courteranges, desetak kilometara jugoistočno od Troyesa, objavljeno je u priopćenju prefekture Aubea u kojem se dodaje da su "prve spasilačke ekipe upućene na mjesto nesreće".

Na fotografiji nesreće, koju je objavio regionalni list Est Eclair, vidi se olupina minibusa s potpuno uništenim prednjim dijelom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene