Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svijet u slici

Fotografije koje su obilježile 2012. godinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agence France-Presse odabrala je na desetke fotografija koje su obilježile proteklu godinu. Mi vam donosimo neke od najboljih.

Štrajkovi u Grčkoj, uragan Sandy koji je uzrokovao kaos u New Yorku, Olimpijske igre u Londonu, presuda masovnom ubojici Andersu Breiviku, sada već kultna fotografija nogometaša Maria Balotellija koja je prouzrokovala pravi urnebes na društvenim mrežama samo su dio fotografija po kojima ćemo pamtiti dio 2012.

Pročitajte i ovo Yuri Cortez (Foto: AFP) Simpatični Salvadorac Fotoreporter koji će Vatrene pamtiti cijeli život s obitelji dolazi u Hrvatsku: "Jedva čekamo našu avanturu" Slika nije dostupna SDP protiv HDZ-a AFP napravio profile najvećih rivala: Što kažu o Milanoviću, a što o Karamarku?

>> Breivik pismom upozorava na svoje 'patnje': Evo što ga izluđuje u zatvoru!

Tu je i olupina Costa Concordije, trenutak kada je Nicolas Sarkozy sa suprugom Carlom Bruni napustio Elizejsku palaču, odnosno službenu predsjedničku palaču, karneval u Brazilu, poplave u Nizozemskoj, pokolji u SAD-u koji su šokirali svijet.

>> Clooney pušten iz pritvora: 'Bilo je grubo'

Pogledajte fotografije i još jednom ćete su uvjeriti kako je svijet u isto vrijeme prelijepo i zanimljivo, ali i opasno i nepravedno mjesto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene