Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od Teksasa do Nove Engleske

FOTO Velika snježna oluja hara SAD-om, avion skliznuo s piste i zabio se u ogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog snježne oluje u SAD-u od Teksasa do Nove Engleske zatvorene su škole, otkazano je više od četiri tisuće letova, dok su stotine vozača u Kentuckyju gdje je palo 58 centimetara snijega morale prekinuti putovanje.

Zrakoplov prijevoznika Delta Air Lines na njujorškom aerodromu La Guardia zbog obilnog snijega pri slijetanju je skliznuo s piste u ogradu. Ozlijeđenih nije bilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća u Arizoni VIDEO Srušio se balon na vrući zrak: Četiri su osobe poginule, jedna je teško ozlijeđena Greška na zrakoplovu Drama na nebu VIDEO Učitelj fizike o važnom pronalasku: ''Bilo je nevjerojatno da se ta stvar koju su tražili cijeli vikend našla u mom dvorištu''

U District of Columbia, New Jerseyu, Južnoj Carolini i Tennesseeju najavljeno je zatvaranje škola, ureda i sudova, dok je guverner Kentuckyja proglasio izvanredno stanje. Nacionalna garda razmještena je kako bi pomogla vozačima i odvela ih u topla skloništa. Osim automobila na cestama je zapelo najmanje 200 kamiona s prikolicama.

Loši uvjeti vladaju i duž cijele doline uz rijeku Ohio i okolne države, a jedna je osoba poginula u automobilskoj nesreći u okrugu Dickson u Tennesseeju. U dijelovima Arkansasa, Illinoisa, Indijane i Ohija palo je 28 centimetara snijega, dok je ledena kiša padala u Tennesseeju, Mississippiju i Alabami.

Prošavši kroz Kentucky, oluja je zahvatila Zapadnu i Sjevrnu Virginiju, pa sve do New Yorka, Long Islanda i južnih dijelova Nove Engleske. U četvrtak je otkazano nešto više od 4300 letova, a najteže su pogođene zračne luke u Dallasu, Washingtonu, Philadelphiji i New Yorku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene