Učiteljica iz jedne osnovne škole u Slovačkom gradu Trenčinu, postala je središtem skandala, nakon što je nehotice učenicima omogućila da vide njezine obnažene fotografije.


Nakon što je učenicima posudila svoj laptop, na kojem su se nalazile njezine golišave fotografije, koje je zaboravila sakriti ili izbrisati, jedna slovačka osnovnoškolska učiteljica našla se u problemima.

Vezani članci Kylie Jenner I ovoga tjedna Instagram je gorio od golišavih fotki slavnih dama: Koja se najviše potrudila? Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!"

>> Vruće fotke zbog kojih je profesorica matematike suspendirana

Učenicima nije dugo trebalo da munjevito podijele njezine fotografije sa školskim vršnjacima, a učiteljica je zbog incidenta i izazvanog skandala suspendirana iz škole, prenosi portal cas.sk.

Na jednoj od fotografija može se vidjeti dotična smeđokosa učiteljica kako leži u izazovnoj pozi odjevena u sexy donje rublje, dok je na drugoj još otvorenija i obnaženih grudi.

'Djeca su posudila njezin laptop zbog projekta na kojem rade, a fotografije su odmah pronašli i u roku od svega nekoliko minuta poslali su ih emailom svima koje poznaju', rekla bijesna majka jednog od učenika.

'Učiteljica je suspendirana do kraja istrage. Jasno je da se radi o materijalu koji je neprimjeren za djecu te dobi', izjavio je glasnogovornik lokalnog ureda za obrazovanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook