Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kroz objektiv hrvatskog fotoreportera

FOTO: Rapsodija vode i leda na Islandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prve asocijacije kod ljudi kad se spomene Island su vjerojatno ekstremne hladnoće i puno snijega i leda uz pokoji gejzir. Mladi hrvatski fotoreporter snimio je prizore s Islanda, koji dočaravaju čari tog otoka na samom sjeveru Europe.

Fotoreporter Filip Brala na Island nije otišao kako bi snimao polarnu svjetlost, odnosno auroru borealis - iskustvo koje nam je i sam opisao po povratku iz te zemlje, već je snimio i druge ljepote koje Island nudi.

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana na Islandu barem erupcija jenjava VIDEO Temperature na Islandu debelo ispod nule, a lava oštetila cijevi za toplu vodu: "Jako je loše" Erumpirao vulkan na Islandu Prijeti li nova evakuacija? VIDEO Ponovno erumpirao vulkan na Islandu: Rastopljeno kamenje izbacuje se iz pukotina u zemlji

>> FOTO Hrvatski fotoreporter snimio čarobne trenutke 'Sjeverne zore'

Za objektiv su mu 'zapeli' i islandski gejziri, vodopadi, glečeri, crne plaže, a neke od tih ljepota možete vidjeti i u priloženoj fotogaleriji. Tu su tri vodopada - Skogafoss, Gullfoss i Seljalandsfoss te gejziri i glečer Solheimajokull.

'Želim napraviti još fotografija na drugim lokacijama te ispraviti neke greške koje sam učinio prvog puta, a volio bih posjetiti Jokulsarlon - lagunu s glečerima. Tako lijepu zemlju ne možeš obići u dva tjedna', rekao je za Dnevnik.hr mladi fotoreporter.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene