Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast!

FOTO Ovo je prizor koji vraća vjeru u ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotoreporter portala Klix.ba u centru Sarajeva snimio je prizor koji definitivno vraća vjeru u ljude.

U prijepodnevnim satima kod sarajevske Vijećnice pas lutalica je pao u korito rijeke Miljacke, piše portal Klix.ba.

S obzirom da jadna životinja nije mogla izaći van zbog klizavog korita rijeke uslijed snježnih padalina, jedan mu je muškarac odlučio pomoći i spasiti ga iz hladne vode.

Muškarac je tako ušao u Miljacku pokušavajući izvući psa na obali, dok su cijelu ovu akciju promatrali mnogi prolaznici okupljeni na mostu.

Evo tko je velikodušan muškarac

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" HGSS spasio Azru Azra je na sigurnom! HGSS još jednom pokazao veliko srce: Spasili psa koji je u šumi upao u jamu

Muškarac koji je jutros učinio dobro djelo i spasio jedan pseći život se zove Fahrudin Bravo. U razgovoru za Klix.ba govori kako mu je za psa javio prijatelj taksist, nakon čega je odlučio doći pomoći mu. Na mjestu događaja je bila i policija, no budući da vatrogasci u tom trenutku nisu mogli doći, a vrijeme je prolazilo, Fahrudin je odlučio ući u vodu kako bi sam spasio psa.

'Pas je bio promrznut i nisam više mogao čekati. On je bio toliko istraumiran da ga nismo mogli uhvatiti duže od sat vremena, koliko smo se 'ganjali' po vodi', priča Bravo kroz smijeh.

Dodaje kako je oduševljen reakcijom prolaznika koji su mu u želji da pomognu bacali rukavice, jakne, kaiševe, dok su ga policajci iz PU Stari Grad odveli u Dom zdravlja, a potom odvezli kući.

'Nisam ni u kakvom udruženju za zaštitu životinja, ovim se bavim isključivo volonterski jer ih obožavam nenormalno', pojašnjava Bravo koji dosta svog vremena odvaja upravo na brigu o psima lutalicama kojima donosi hranu, organizira njihova udomljavanja, vodi ih veterinarima, a na njegovom Facebook profilu se mogu vidjeti fotografije sa brojnih akcija spašavanja.

Na kraju razgovora za Klix.ba govori kako bi danas trebao odmarati, ali ima još puno obaveza. Jučer je, kaže, jednog psa odveo na operaciju, a danas mora nahraniti neke kučiće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene