Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikola Savić

Gol i s crnom šajkačom na glavi - ovo je kandidat za šefa kabineta ministra pravosuđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretpostavlja se kako je sporna fotografija snimljena kao promotivni materijal njegovog benda kojeg je Savić osnovao s kolegom, Nikolom Selakovićem, današnjim ministrom pravosuđa.

Od prije poznat javnosti zbog objave fotografije snajpera iz kojeg je ubijen Zoran Đinđić, Nikola Savić još je jednom zbog svojih kontroverznih objava na svojem profilu društvene mreže Facebook, dospio u javnost, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Pretpostavlja se kako je sporna fotografija snimljena kao promotivni materijal njegovog benda kojeg je Savić osnovao s kolegom, Nikolom Selakovićem, ministrom pravosuđa.

Spiskali 100.000 eura: Haljine i restorani na račun Agencije za privatizaciju

Iako je fotografija uklonjena s Facebooka, nekako je ipak dospjela pod povećalo javnosti. Na njoj se nalaze Savić, Selaković te dvojica mladića, svi sa šajkačama na glavi kako drže srpsku trobojnicu sa znakom Srpskog kulturnog kola.

Odluku o tome hoće li Nikola Savić postati novi šef kabineta ministra pravosuđa donijet će Nikola Selaković, ministar pravosuđa Srbije od 2012. godine.

Prošle je godine, ministarstvo pravosuđa, nakon Savićeve objave snajpera, najavilo kako će nakon isteka ugovora o redu, na osnovu kojeg je Savić radio u ministarstvu, detaljno procijeniti njegov rad i ponašanje te na temelju toga donijeti konačnu odluku o produženju ugovora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene