Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sava nadire

FOTO Beograd spreman za plimni val, građani pozvani da štede struju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da glavni grad Srbije potpuno spreman dočekuje mogući plimni val na Savi, koji se očekuje u ponedjeljak ujutro.

"Svi bedemi u Beogradu su završeni, sada čekamo da li će vodostaj Save rasti ili padati", izjavio je Mali za nacionalnu TV kuću RTS, a prenosi agencija Tanjug.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Mali je dodao i da će se napuniti dodatnih 50 tisuća vreća s pijeskom, kako bi na raspolaganju imali sigurnu rezervu.

FOTO Šok za stanovnike: Selo prekriveno muljem

Rekao je i da je opskrba električnom energijom redovna, ali otežana, kao i da neće biti restrikcija. Pritom je pozvao i građane da štede struju.

Uz ostalo, Mali je rekao i da se sada Termoelektrana Nikola Tesla (TENT) brani svim sredstvima te da je grad Beograd osigurao 60 tisuća vreća s pijeskom koji se trenutno voze prema TENT-u", ali i da je tijekom vikenda u Obrenovcu i Lazarevcu uklonjeno sto tona uginulih životinja, što će biti ključna aktivnost i tijekom ponedjeljka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene