Obavijesti Video Pretražite Navigacija
štrajk i otkazani letovi

VIDEO Europske zračne luke pred kolapsom: U zračnoj luci u Frankfurtu nema tko razvrstati prtljagu

Aktualno Galerija Problemi u europskim zračnim lukama - 1 Problemi u europskim zračnim lukama - 1 Foto: DNEVNIK.hr Problemi u europskim zračnim lukama - 2 Problemi u europskim zračnim lukama - 2 Foto: DNEVNIK.hr Problemi u europskim zračnim lukama - 3 Problemi u europskim zračnim lukama - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Problemi u europskim zračnim lukama - 4 Galerija 1/4 >>
Veliki problemi u zračnim lukama diljem Europe na početku vala ljetnih turističkih putovanja. Prtljagu nema tko razvrstati, otkazani letovi, štrajk i prosvjedi osoblja.

Nastavljaju se gužve u europskim zračnim lukama. Snimka putnika u zračnoj luci u Frankfurtu otkriva velike probleme s prtljagom, koju nema tko razvrstati. U Parizu je otkazan svaki peti let zbog štrajka dijela osoblja. Novi višednevni štrajk najavljuju za idući petak. Prosvjed zaposlenih u Ryanair-u u Španjolskoj privremeno je prekinut. Nastavlja se za 10 dana i trajat će do 28. srpnja.

Pročitajte i ovo Željko Vela Let otkazan zbog prtljage I naš poznati sportski komentator zapeo u kaosu: "Aerodrom je potpuno krahirao"

Pročitajte i ovo Ante Vlašić i Paula Klaić Saulačić Nedostatak radne snage Turisti preplavili Jadran, no ima li ih tko poslužiti? "Krenuli smo kasno u tu priču, ali država mora..."

Glasnogovornik sindikata u Španjolskoj Pier Luigi Copello objašnjava kako su se odlučili za te datume "kako bismo kompaniji dali priliku da razmisli, sjedne za stol i krene pregovarati između štrajkova", ističe. "Jedino tako možemo sjesti i ozbiljno pregovarati, bez blokade pregovora i otkazivanja sastanaka. Stvarni i istinski pregovori, jednom zauvijek".

Više pogledajte u videoprilogu.

 Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene