Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Let otkazan zbog prtljage

I naš poznati sportski komentator zapeo u kaosu: "Aerodrom je potpuno krahirao"

Kaos u europskim zračnim lukama. Otkazani su deseci letova nakon što je kabinsko osoblje niskotarifne aviokompanije Ryanair stupilo u štrajk.

U Španjolskoj, Portugalu i Belgiji štrajkat će se tri dana, a za vikend su najavljeni prosvjedi i u Francuskoj i Italiji. Od poslodavca traže primjerene radne uvjete i veće plaće. Kompanija smatra da su zahtjevi nerealni. S aerodroma u Münchenu javio se naš nogometni komentator - Željko Vela.

Pročitajte i ovo Radnici Luke Zadar u štrajku - 1 štrajk do daljnjega Radnici Luke Zadar u očaju: "Da nisam kod roditelja, ne bih preživio mjesec" Holding - 1 Nema pomaka Sindikat prijeti štrajkom u Zagrebačkom holdingu: Nakon četiri mjeseca pregovaranja i mirenja

"Aerodrom je potpuno krahirao. Ne radi praktički ništa. Na aerodromu u ovom trenutku vlada popriličan kaos jer nema dovoljno osoblja da se radi posao", rekao je Vela i dodao kako sve ono što je nekad bilo normalno u nekoj zračnoj luci - ukrcaj u avion, dolazak autobusa na gate, sada predstavlja golemi izazov.

"Let na kojem sam ja danas trebao biti, iz Zagreba za München je otkazan jer više od sat i po vremena nije bilo nikoga od zemaljskog osoblja koje bi došlo i ukrcalo prtljagu putnika koji su već sjedili u avionu", nastavio je.

"Netko je to doveo do aviona, ali nije imao tko da to prtljagu smjesti u skladište gdje to obično stoji i na kraju je let za Zagreb otkazan", javio se za Dnevnik Nove TV sportski komentator Željko Vela
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene