Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U jednom od tajnih skrovišta

Escobarov nećak našao 18 milijuna ujakovih dolara: "Do toga me dovelo ukazanje, ali novčanice nisu upotrebljive"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vreći s novcem nećak Nicolas Escobar našao je i grumen zlata, komunikacijske uređaje, snimke, pisaći stroj, olovku i kameru s filmom koji se nije mogao razviti.

Nećak pokojnog vođe kolumbijskog narkokartela Pabla Escobara otkrio je jedno od njegovih skrovišta s 18 milijuna dolara, prenijela je u srijedu mreža Red Mas Noticias.

Pročitajte i ovo Lažna novčanica od 50 eura - 3 Traže ga Cigarete platio novcem s filmskog seta: Policija izdala važno upozorenje Prosječna zagrebačka plaća iznosi 1355 eura Stigli podaci Imate li je i vi? Objavljeno koliko iznosi prosječna zagrebačka plaća

Nicolas Escobar kazao je za tu mrežu da je skrovište bilo u njegovoj kući u Medellinu, gradu u kojemu je Pablo Escobar imao ''sjedište''. Rekao je da ga je ukazanje dovelo do određenog dijela kuće gdje je otkrio zalihu u smrdljivoj plastičnoj vreći.

Desetljeća stare novčanice bile su u toliko lošem stanju da su neupotrebljive, prema izvješću. U vreći je bio i grumen zlata, komunikacijski uređaji, snimke, pisaći stroj, olovka i kamera s filmom koji se nije mogao razviti.

Priče o Escobarovim skrovištima još kruže Medellinom. Nicolas Escobar, koji se ponosi srodstvom s narkovođom, kazao je kako je pronašao već nekoliko skrovišta.

Jedan od najbogatijih kriminalaca u ljudskoj povijesti Pablo Escobar imao je milijarde dolara godišnjih prihoda. Optužen za oko 6000 ubojstava, a sam vođa narkokartela ubijen je 1993. u dobi od 44 godine u Medellinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene