Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eksplozija u skladištu vina, poginule najmanje dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeći australski vinar i još jedna osoba stradali su u ekspolziji vinarije na istoku Australije. U eksploziji je teško ozlijeđen i 27-godišnji radnik iz vinarije.

Trevor Drayton, jedan od suvlasnika vinarije 'Drayton's Family' stradao je kada je 'golema vatrena kugla progutala' skladište vinarije. Eksplozija je raznijela dio krova te velika podrumska vrata.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Uzrok još nije poznat. Ipak postoji sumnja kako je eksploziju izazvao kontakt plinova etanola s iskrom zavarivača.

U eksploziji je poginuo još jedan muškarac, čiji identitet za sada nije poznat.

27-godišnji radnik iz vinarije prevezen je u bolnicu u stanju opasnom za život. Ima teške opekline na oko 80 posto površine tijela

Prijatelj obitelji, također vinar, Keith Tulloch kaže kako je Drayton bio ikona australskog vinarstva.

'Ovo je strašan udarac za svih. Radi se o poznatoj obitelji, značajnoj u našem turističkom kraju. To je udarac ne samo za obitelj već i za cijelu zajednicu', kaže policijski zapovjednik Des Organ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene