Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirani stanovnici

U eksploziji i požaru u rafineriji nafte u Njemačkoj ozlijeđeno osmero ljudi

Požar u rafineriji u Njemačkoj 1 (Foto: AFP)
Požar u rafineriji u Njemačkoj 1 (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Požar u rafineriji u Njemačkoj 1 (Foto: AFP) Požar u rafineriji u Njemačkoj 1 (Foto: AFP) Foto: Afp Požar u rafineriji u Njemačkoj 2 (Foto: AFP) Požar u rafineriji u Njemačkoj 2 (Foto: AFP) Foto: Afp Požar u rafineriji u Njemačkoj 3 (Foto: AFP) Požar u rafineriji u Njemačkoj 3 (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Požar u rafineriji u Njemačkoj 4 (Foto: AFP) Galerija 1/4 >>
Najmanje je osam osoba ozlijeđeno u požaru koji je uslijedio nakon eksplozije u rafineriji nafte u blizini njemačkog grada Ingolstadta, a oko 1800 ljudi evakuirano je iz njihovih domova, objavila je u subotu lokalna policija.

Do eksplozije je došlo oko 5,30 u noći na subotu, a potom je buknuo požar. Uzroci eksplozije još nisu poznati. Među osmero ozlijeđenih u kompleksu Bayernoil, troje ima teže ozljede te je hospitalizirano, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Screenshot Gusti dim VIDEO Eksplozija u ruskoj kemijskoj tvornici, ozlijeđeno devetero ljudi

Evakuacija stanovnika je mjera opreza, s obzirom da se nad kompleksom nadvija crni dim. Na mjestu nesreće nalazi se oko 200 vatrogasaca. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene