Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac i sin

Dvoje mrtvih u snažnoj oluji koja je pogodila Buenos Aires

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažna oluja koja je tijekom vikenda zahvatila glavni grad Argentine Buenos Aires odnijela je dva ljudska života, izazvala kaos u gradu i okolici, te ostavila desetke tisuća kućanstava bez struje.

Struja je ubila jednog 42-godišnjaka i njegova 17-godišnjeg sina u okrugu Tres de Febrero na rubu argentinskoga glavnog grada, potvrdio je gradonačelnik Diego Valenzuela za lokalnu televizijsku postaju TN Noticias.

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Vremenski fenomen Snažna oluja pogodila Kaliforniju: Atmosferska rijeka ubila više ljudi Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja"

Oluja je tijekom noći sa subote na nedjelju izazvala kaos u gradu i okolici, a lokalni mediji su izvijestili da je bez struje ostalo više od 100 tisuća ljudi.

U El Palomaru, sjeverozapadno od Buenos Airesa, urušio se krov škole, dok su u susjednome gradu La Plati ekstremne vremenske prilike izazvale brojne poteškoće.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene