Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajio očevu smrt

Dvije godine u stanu držao leš oca kako bi primao njegovu mirovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija u Boru uhitila je Aleksandra Š., nekada poznatog košarkaškog trenera, koji je raspadnuto tijelo oca držao u stanu gotovo dvije godine, kako bih mogao primati njegovu mirovinu.

Raspadnuto tijelo umirovljenika, u stanu na petom katu zgrade u glavnoj gradskoj ulici policija je otkrila jučer popodne, a nakon izvršene obdukcije bit će poznato je li starac umro prirodnom ili nasilnom smrću, piše Press.

Pročitajte i ovo Umirovljenica, ilustracija Objavio HZMO Poznato kada stižu mirovine: Osim povećanja, stiže još jedno iznenađenje za dio korisnika Provjereno: Zvonimir Rusjan - 3 Užasna situacija SKANDALOZNO Zvonimir je 11 godina bez mirovine zbog nevjerojatnog razloga: "Vjerojatno čekaju da umrem..."

Leš starca od kojeg je ostao samo kostur policija je otkrila nakon višednevne potrage. Njegov sin Aleksandar, prijavio je očev nestanak tek nakon što su u banci inzistirali da vlasnik mirovine mora doći potpisati novi ugovor. Umirovljenik je zadnji put viđen prije dvije godine, a zanimljivo je da nitko od susjeda nije primjetio ništa sumnjivo. Pretpostavlja se da nisu osjetili smrad jer je u sobi u kojoj je bio leš starca uvijek bio otvoren prozor.

Od starca ostao samo kostur

'Kada smo ušli unutra, zatekli smo jeziv prizor. Od tijela starca gotovo je ostao samo kostur. Smrad je bio nepodnošljiv! U normalnim uvjetima svatko bi osjetio smrad, no osumnjičeni je o tome vodio računa i stalno držao otvoren prozor. Pitanje je bi li se ovaj slučaj otkrio da banka nije zahtijevala da korisnik mirovine osobno mora doći potpisati novi ugovor', rekao je za Press izvor blizak policiji. Zbog toga njegovom sinu nije preostalo ništa drugo nego da prijavi nestanak oca. 'Prvo smo mislilio da je starac izišao iz stana i da se izgubio, no onda nam je postalo sumnjivo Aleksandrovo ponašanje pa samo odlučili pretresti stan', dodao je izvor.

Policija je nakon uhićenja Aleksandru Š. odredila 48 satni pritivor, a sudac je naložio obdukciju tijela starca. Susjedi u zgradi zgrozili su se kada su saznali da je njihov susjed držao leš oca u stanu samo kako bi nastavio primati njegovu mirovinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene