Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušio i gledao

Šokantno: Doveo kući prijatelja da mu siluje suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon cjelovečernje pijanke jedan muškarac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata kući je doveo prijatelja da mu siluje suprugu.

Muškarac iz grada Ajmana probudio je suprugu, izvukao je iz kreveta i potom dva sata sjedio, pušio i gledao kako mu prijatelj siluje ženu. Osuđen je na doživotan zatvor, no njegova supruga traži smrtnu kaznu.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

Neimenovana žena je spavala u krevetu s 12-godišnjom kćerkom iz prvog braka kada je njezin sadašnji suprug stigao kući. Rukom joj je dao znak da izađe iz sobe, a djevojčici je pokazao da ostane u sobi, piše Emitares 24/7.

>> Oženio je kako bi mogao spavati s njezinim sinom!

>> Silovale najmanje 17 muškaraca zbog sperme za obrede

Kada su došli u dnevni boravak, žena se našla oči u oči s još jednim pijanim muškarcem koji ju je počeo napastovati.

'Pokušala sam se oduprijeti no skočio je na mene. Kada sam se otrgla i uhvatila za muža on mi je rekao: Doveo sam prijatelja za tebe', kroz suze je sudu silovana žena ispričala što se dogodilo. 'Bila je to strašna noćna mora. Pala sam na pod i on me silovao dok je moj suprug sjedio u naslonjaču s zadovoljnim osmjehom na licu i pušio. Molila sam ga, preklinjala, pitala kako može prihvatiti da se nešto takvo događa njegovoj supruzi, no on se samo smijao'.

Žena je sucu kazala kako 'od tog događaja nije prošla niti minuta a da nije poželila da je mrtva'.

Kada je čuo svjedočenje silovane žene, odvjetnik njezina supruga i njegovog prijatelja je ustao sa stolca i kazao sucu da se povlači sa slučaja. Sudac je naredio da dvojac primi po 80 udaraca bičem zbog ispijanja alkohola i osudio ih na doživotan zatvor. Nakon izrečene presude silovana žena je počela vrištati i inzistirati na smrtnoj kazni jer, kako je rekla, 'doživotan zatvor nije dovoljna kazna'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene