Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lete rakete, lete uvrede

"Poremećeni starkelja" uzvraća udarac: "On je luđak i bit će testiran kao nikad dosad!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije trebalo dugo čekati na novu uvredu na relaciji Donald Trump – Kim Jong Un. Sjevernokorejskom diktatoru američki je lider poručio da je luđak!

Nakon što ga je u javnom obraćanju Kim Jong Un nazvao "mentalno poremećenim starkeljom", američki je predsjednik Donald Trump uzvratio je jednakom mjerom uvredljivosti i prijetnji na svojem Twitteru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

"Kim Jong Un, koji je očito luđak koji izgladnjuje i ubija svoj narod, bit će testiran kao nikad dosad!"

Američki predsjednik nazvao je sjevernokorejskog lidera "čovjekom raketom u samoubilačkoj misiji", a Sjevernoj Koreji s govornice Opće skupštine Ujedinjenih naroda zaprijetio je "totalnim uništenjem".

Kim Jong Un nazvao je Trumpove prijetnje "lajanjem psa".

"Njegove riječi... nisu me uplašile niti zaustavile već su me uvjerile da je put koji sam izabrao ispravan i da ga moram slijediti do samog kraja", ustvrdio je sjevernokorejski lider Kim Jong Un i poručio da će natjerati Trumpa da plati visoku cijenu za svoj govor.

Neki već sumnjaju da bi mogao izvesti još jači nuklearni test od onog posljednjeg.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene