Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Djevojčici kajman skoro odgrizao ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična nesreća dogodila se u švedskom parku za divlje životinje, u kojoj je neopreznoj 13-godišnjoj djevojčici kajman umalo odgrizao ruku.

 

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Njezinu ispruženu ruku, ovaj je gmaz shvatio kao otvoren poziv na 'ručak' te se sjurio prema njoj i zagrabio raljama. Nesretna je djevojčica rukom htjela nešto pokazati svojem starijem bratu, no u tom trenutku kajman je iznenada napao. 'Jedva da se nečega i sjećam, bila sam prestravljena', kazala je djevojčica švedskim medijima.

Njezin brat medijima je kazao kako je čitava obitelj ostala šokirana vidjevši njezinu krvavu ruku i obješeni prst. Brzo je prebačena u bolnicu otkud je jučer i puštena kući, s velikim povezom preko šake i šavovima. Glavni nadzornik zoološkog vrta Johnny Persson odbio je okriviti 20-godišnjeg kajmana Gorma za 'gošćenje' prstom djevojčice. 'Habitat je okružen ogradom visine 1,3 metra i djevojčica se nagnula preko nje, a životinje poput ove ne vole kad prstom upirete u njih', zaključio je.

kako je zoološki vrt jučer bio iznimno posjećen, njegovo osoblje nije uspjelo primijetiti djevojčicu, sve dok nije bilo prekasno. Persson je na kraju dodao kako će zoološki vrt postaviti više ograde i postaviti dodatne znakove upozorenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene