Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Xin Xin, 11-godišnjoj Kineskinji, od rođenja na leđima raste sestra blizanka. Njezini su roditelji prikupili dovoljno novca za operaciju odstranjivanja nerazvijenog fetusa, a liječnici su optimistični u ishod operacije.


Kineskinja kojoj od rođenja iz leđa raste sestra blizanka, napokon će na operaciju kojom će 'sestra' biti uklonjena.

Vezani članci Zvjezdana Bogdanović - 2 Još se čekaju rezultati nalaza slučaja iz Nove Gradiške, iz Ministarstva poručuju: "Mi ih požurujemo, ali izvide ne radimo mi" Jelena Veljača Jelena Veljača: "Ako sam nekom svojom ostrašćenom izjavom izazvala i mikrodio atmosfere linča prema socijalnim radnicima, želim se ispričati"

Xin Xin, iz Changzhija, provincije Shanxi, rođena je s nerazvijenim fetusom koji je spojen s njezinim leđima.

Kako je Xin rasla, tako je rasla njezina nerazvijena blizanka, a sada je fetus toliko velik da joj stvara zdravstvene probleme.

Njezini roditelji su dugo skupljali novac kako bi platili operaciju da joj se odstrani nerazvijena blizanka od kad je rođena, a kažu da sada imaju dovoljno za operaciju. 

'Sve što smo isprva mogli vidjeti je bila ruka, a sada sve više poprima ljudski oblik. Sve su više vidljivi ruka, prsa i leđa', rekla je Xinina majka. 

Liječnici u Armen Police General Hospital trenutno provode testove, i planiraju nekoliko faza operacije kako bi odstranili blizanku. 

'Abnormalnost uzrokuje mnoge proleme. Ona ima 11 godina, ali je visoka svega 112 centimetara. Dodatni dijelovi tijela joj deformiraju ramena i leđa. Ali prilično smo sigurni da će operacija biti uspješna i da će ona imati relativno normalan život nakon operacije', rekao je glasnogovornik bolnice.