Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan kraj

Djevojčica za kojom je tragala cijela regija pronađena mrtva: Policija otkrila detalje stravičnog ubojstva

Vanja Gjorčevska
Vanja Gjorčevska Foto: Facebook/Screenshot
Djevojčica Vanja iz Skoplja, koja je nestala 27. studenog, pronađena je mrtva nakon što su se u njezinu potragu uključili cijela regija i Interpol.

Cijela regija, uključujući i Interpol, dala se u potragu za 14-godišnjom Vanjom iz Skoplja, koja je nestala 27. studenoga na putu do škole.

Priča ima tragičan kraj. Policija Sjeverne Makedonije izvijestila je da je u okolici glavnoga grada pronađeno njezino tijelo.

Za nestanak djevojčice osumnjičeno je pet osoba. Kako pišu lokalni mediji, troje ih je pritvoreno, a jedna osoba nije u zemlji.

Pročitajte i ovo Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Premijer najavio BBB-ovci izlaze pred suca istrage: Postoji li šansa da ih pusti na slobodu?

Pročitajte i ovo Tomislav Pokrovac, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog sela O Juretiću i prosvjedima Pokrovac o ekstremistima: "Da sam znao što će biti, ne bih dozvolio da nešto tako govori"

Prije nego što su pronašli mrtvu 14-godišnjakinju, policajci su našli izgorjelo vozilo marke Citroen. Nakon obrade ispostavilo se da dokazi upućuju na umiješanost jednog od osumnjičenih, prenosi Nova.rs.

Ispostavilo se i da je Vanja tim autom oteta ispred svoje kuće, a ubijena je ubrzo nakon toga, oko 10 sati ujutro. Pokraj Vanje nađena je još jedna mrtva osoba dobi od 70 godina.

Istraga traje i dalje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene