Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Domaćica stara 35 godine postala je vrlo rano baka. Da stvar bude još gora, njezina 13-godišnja kći ostala je trudna s njezinim bivšim dečkom.


'Željela sam ga ubiti kada sam saznala što je napravio. Mrzim ga! Izdao je moje povjerenje', ispričala je očajna žena, a piše The Sun. Tako sada 35-godišnjakinja brine za svoju maloljetu kći i za njezinu bebu, u svojem domu u Fifeu. 

Vezani članci Trudnica, ilustracija Udruga Roda i Hrvatska komora primalja traže izmjenu zakona za porod kod kuće: ''Guranje problema pod tepih i zatvaranje očiju pred stvarnošću nisu rješenja'' Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Varaždina: Tijekom poroda kod kuće u Ivancu preminulo novorođenče

Prošlog tjedna 41-godišnjak, mamin bivši dečko i otac djeteta maloljetnice, na sudu optužen za silovanje, priznao je seks s maloljetnicom. DNK test pokazao je da je on otac djeteta.

'Nikada nisam vidjela da se prema njoj ponaša dostojno, a moja je kći samo u njemu vidjela figuru oca', prepričala je očajna majka kako je izgledala veza njezine kćeri i svojeg bivšeg dečka.

Njezina sada 14-godišnja kći ispričala je način na koji je saznala da je trudna. 'Nisam radila test za trudnoću. Shvatila sam da sam u drugomn stanju kada se beba počela micati u mojem trbuhu. Bila sam prestravljena', ispričala je djevojčica.

Dodala je kako joj je njezin 41-godišnji dečko rekao da vijest o trudnoći  ne smije reći majci. Ženi nimalo nije bilo lako prihvatiti činjenicu da je njezina 13-godišnja kći rodila, a još joj je teže palo saznanje tko je otac.

Naglasila je kako si nikada neće oprostiti što kćer nije zaštitila od monstruma. No, kaže kako će široko otvoriti srce kćeri i njezinoj bebi te im uvijek biti na raspolaganju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.