Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vidjela je u njemu figuru oca'

Djevojčica (13) ostala trudna s bivšim dečkom svoje majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domaćica stara 35 godine postala je vrlo rano baka. Da stvar bude još gora, njezina 13-godišnja kći ostala je trudna s njezinim bivšim dečkom.

'Željela sam ga ubiti kada sam saznala što je napravio. Mrzim ga! Izdao je moje povjerenje', ispričala je očajna žena, a piše The Sun. Tako sada 35-godišnjakinja brine za svoju maloljetu kći i za njezinu bebu, u svojem domu u Fifeu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija određen pritvor Majka šestomjesečnom djetetu davala lijek za shizofreniju: "Dobivalo je napade, bilo je u stanju katatonije, doslovno kao biljka" Provjereno: Primalje - 3 Provjereno s primaljama Pri porodu su najvažnije, a iako ima teških dana, sve su složne u jednome: "Smatram da radim najljepši posao na svijetu"

Prošlog tjedna 41-godišnjak, mamin bivši dečko i otac djeteta maloljetnice, na sudu optužen za silovanje, priznao je seks s maloljetnicom. DNK test pokazao je da je on otac djeteta.

'Nikada nisam vidjela da se prema njoj ponaša dostojno, a moja je kći samo u njemu vidjela figuru oca', prepričala je očajna majka kako je izgledala veza njezine kćeri i svojeg bivšeg dečka.

Njezina sada 14-godišnja kći ispričala je način na koji je saznala da je trudna. 'Nisam radila test za trudnoću. Shvatila sam da sam u drugomn stanju kada se beba počela micati u mojem trbuhu. Bila sam prestravljena', ispričala je djevojčica.

Dodala je kako joj je njezin 41-godišnji dečko rekao da vijest o trudnoći  ne smije reći majci. Ženi nimalo nije bilo lako prihvatiti činjenicu da je njezina 13-godišnja kći rodila, a još joj je teže palo saznanje tko je otac.

Naglasila je kako si nikada neće oprostiti što kćer nije zaštitila od monstruma. No, kaže kako će široko otvoriti srce kćeri i njezinoj bebi te im uvijek biti na raspolaganju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene