Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

11-godišnji Liu Cheong za dlaku je izbjegao smrt kada mu se strijela zabila kroz očnu šupljinu, prošla kroz glavu te zaustavila na stražnjem dijelu lubanje.


'Da je strijela ispaljena sa samo malo više snage probila bi stražnji dio njegove lubanje', rekla je liječnica u bolnici Jida u kojoj je smješten dječak koji je preživjeo jer je nekim čudom strijela zaobišla njegov mozak, piše The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna SVI SU OSTALI PRESTRAVLJENI Zamalo poginuli za vrijeme nastupa Slika nije dostupna POSTAT ĆEMO KIBORZI Radi se na računalu koje se ubrizgava u oko te daje ljudima 'super moći'

Liječnici su četiri sata odstranjivali strijelu dugačku 40.6 centimetara koja je s 10 centimetara probila dječakovu glavu. Dio strijele morali su odpiliti prije operacije kako bi napravili rengensku snimku dječakove glave i vidjeli putanju strijele.

Tek tada su liječnici počeli odstranjivati strijelu iz dječakove glave pazeći pritom da ne oštete živce i tkivo mozga. Upozorili su dječakove roditelje kako postoji rizik od infekcije te velika šansa za potrebom dodatnog liječenja.
 
Yan Shin, 13-godišnja djevojčica koja je slučajno ispalila strijelu u dječaka, liječena je od šoka. Učitelji iz Jiutai škole vjeruju kako se nesreća dogodila kada su djeca sama vježbala gađanje strijelom.