Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željezna šipka probila je prsa šestogodišnjeg dječaka Mihira Kumara koji je srećom preživio. Liječnici su ga odmah operirali i rekli kako su za oporavak ključna sljedeća 72 sata.


Mihir Kumar slavio je festival Holi u Ranchiju u Indiji, kada je pao s krova svoje kuće. 'Sletio' je na metar i pol dugu šipku koja je bila na gradilištu. Probila mu je rebra i izašla na drugu stranu. Njegov je otac rekao da Mihir trpi velike bolove.

Vezani članci Ilustracija ''Nekim liječnicima poslodavci nisu osigurali niti jedan sistematski pregled tijekom više od 20 godina radnog staža'' Lijekovi Pijete lijek za tlak, alergiju ili nesanicu? Zbog izmjena zakona, doktor bi vas mogao prijaviti policiji

Odvezen je u bolnicu gdje je imao tri operacije kako bi se odstranila šipka. Dr. Sandeep Agrawal, jedan od tri kirurga koji su ga operirali, rekao je kako je dječak čudom izbjegao veće ozlijede unutarnjih organa. Sljedeća 72 sata ključna su za njegov oporavak.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju