Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trogodišnji dječak pao je u trodnevni dubok san, nakon što je slučajno pojeo bakine kolačiće od kanabisa.


Dječak je kolačiće pronašao skrivene u frižideru u garaži. Njegova baka boluje od raka, a liječnik joj je propisao te kolačiće u medicinske svrhe, odnosno kako bi joj pomogli protiv boli i da lakše spava.

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija na Drini: Ronioci pronašli tijelo 9-godišnjaka čiji je nestanak prijavljen jučer Potres, ilustracija Potres magnitude 5,9 pogodio sjevernu Kaliforniju

Dječakova obitelj, koja živi u gradu Murrieti u Kaliforniji, službu za hitnu pomoć nazvala je 16 sati nakon što se dječak nije probudio. Tek kad je dijete stiglo u bolnicu, liječnici su uspjeli dokučiti uzrok dubokog sna i povezati kolačiće od kanabisa sa stanjem u kojem se dječak nalazio, prenosi LA Times.

'Nesreća je u tom što obitelj nije više pobrinula u stavljanju tih kolačića van dosega djeteta. Dječakova baka je rekla kako ih više nikad neće koristiti', istaknuo je policijski narednik Phil Gomez.

Dječakovoj obitelji prijeti prijava od strane policije, iako su u policiji istaknuli kako se obitelj po svemu drugom sudeći, dobro brine za sina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.