Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Uhvaćeni u roku 'keks'

NEVJEROJATNA DJEČJA DOMIŠLJATOST Ovom se razbojnici nisu nimalo nadali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija u lovu na dvojicu provalnika dobila je neočekivanu pomoć. Nekolicina djece, shvaćajući o čemu je riječ, brzim je razmišljanjem uputila policijski helikopter na pravi put prema bjeguncima.

Provala i pljačka objekta u Surreyju na jugoistoku Engleske dala je policiju u potjeru za dvojicom brzonogih provalnika, koji su 'nestali' u obližnjim poljima.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

No, nekolicina djece u dobi između 6 i 12 godina koja su tražila skrivena uskršnja jaja u oboklnim poljima, shvativši što se događa, berzo su se dosjetila kako policijskom helikopteru dati do znanja gdje su vidjeli provalnike da bježe.

Djeca su legla na tlo i formirala strelicu koja je pokazivala prema obližnjem šumarku, a termovizijska kamera u helikopteru odradila je ostatak posla.

Razbojnici su nedugo potom uhićeni, a policijski helikopter je nakon toga sletio u polje blizu djece te su im se pilot zahvalio na pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene