Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna obitelj iz Shoreviewa u Minnesoti prilično se šokirala kada je masivna dizalica pala nja krov njihove kuće. A samo su željeli bazen.


Nitko srećom, nije ozlijeđen, a cijeli je događaj svojim mobitelom snimio Peter Kraus, jedan od radnika. 

Vezani članci Bazen, ilustracija Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?" Bazen, ilustracija (Foto: Getty) Dječaci provalili na bazen, stariji (10) se utopio: Nitko ih nije čuo jer je zaštitar gluhonijem

Tvrtka koja je dopremila bazen od fiberglasa dovezla je i dizalicu kojom su bazen trebali prebaciti u dvorište preko kuće jer je bilo premalo mjesta da ga unose ručno. U jednom je trenutku sve pošlo krivo. Dizalica na kamionu za koju je bio prikačen bazen, prevrnula se zajedno s kamionom i pala na kuću.

Sve se odigralo toliko brzo da se trenutak kada je dizalica pala na kuću uopće niti ne vidi na snimci. No, šteta i posljednice se zato, vide i više nego dobro.

Prema izjavama vlasnika tvrtke za televizijsku postaju KARE-11, dizalica je pala na kuću zbog 'kompjutorske pogreške'. Troškove popravka će naravno, platiti tvrtka.