Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Daska joj se zabila u glavu pa nije mogla ući u hitnu pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su morali prepiliti dasku koja je pala i zbog čavla se zabila u glavu 11-godišnje djevojčice.

Bizarna nesreća dogodila se kada se Naomi Easton igrala u šumi sa svojim prijateljima. Djeca su sakupljala drva i gradila skrovište. Na njenu nesreću tijekom igre na glavu joj je pala 2 metra dugačka daska, vjerojatno u momentu kada se skrovište koje su djeca radila raspalo. Daska joj se zbog čavla koji se u njoj nalazio zabila u glavu.

Pročitajte i ovo Hitna helikopterska medicinska služba operativno spremni Novi sustav prošao test: Na Uskrs helikopterom prevezeni prvi pacijenti u bolnicu Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Ubrzo je stigla hitna pomoć međutim djevojčica nije mogla ući u vozilo jer je daska bila prevelika. Stoga su morali reagirati vatrogasci koji su dasku prepilili i tako je skratili da bi Naomi mogla ući. Prevezena je u bolnicu iz koje je ubrzo puštena nakon odgovarajućeg liječenja.

Vatrogasci su izjavili kako je Naomi tijekom cijelog procesa bila svjesna što se događa. 'Sjećam se da sam sjedila u našem skrovištu kada se srušio krov. Na glavu mi je pala nekakva daska i počela sam vrištati. Nismo znali da u daskama ima i čavala. Sretna sam što je na kraju sve dobro završilo', prisjeća se Naomi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene