Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čovjek od donora dobio srce i suprugu, ali i umro na isti način!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sonny Graham prije je 12 godina bio na transplantaciji srca, nakon toga se oženio donorovom suprugom, a godinama poslije umro je na isti način kao i čovjek čije je srce. Policija ga je pronašla u jednoj zgradi s metkom u vratu.

Policija je odbacila mogućnost da je smrt ovog 69- godišnjaka povezana s nekim zločinom.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Doktori u operacijskoj sali, ilustracija RADOST I NADA Dar koji život znači: Sven ima samo 15 godina i novo srce - "Na Badnjak će ubuduće slaviti svoj drugi rođendan"

Graham, je prije 13 godina bio na granici između života i smrti zbog kroničnih problema sa srcem. Poziv koji mu je spasio život dibio je 1995. godine. Pronašli su srce za njega, a srce je dobio od Terry Cottle, 33, koji je počinio samoubojstvo, pucavši sam sebi u vrat.

Beskrajno zahvalan na novom životu, Graham se počeo dopisivati sa donorovom obitelji. U siječnju 1997. upoznao je donorovu ženu, Cheryl Cottle, koja je tada imala 28 godina. Njihov je prvi susret bio kao iz bajke.

- Imao sam osjećaj da ju poznajem već godinama, nisam mogao odvojiti pogleda s nje. Samo sam buljio, dodao je Graham u razgovoru za jedan magazin.

Graham i Cheryl, koja sada ima 39 godina, vjenčali su se 2004. godine nakon što je Graham otišao u mirovinu. Par je tada imao šestero djece iz prijašnjih brakova, a sada imaju i šestero unučadi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene