Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno ili namjerno?

CNN Nikolića zamjenio s Mladićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka televizija CNN na vijest o Ratku Mladiću stavila je fotografiju predsjednika SNS-a Tomislava Nikolića koji najavljuje tužbu protiv te kuće i naglašava kako ne vjeruje da se radi o slučajnosti.

Tekst o pretresu Mladićeve kuće i stanova u Beogradu CNN je na svojoj internetskoj stranici ilustrirao plakatom iz predsjedničke kampanje Tomislava Nikolića ’Svim srcem za Srbiju’.

Pročitajte i ovo Čuvanje kovanica kuna - 8 Podsjetili građane da ih promjene Kovanice kuna čuva vojska: HNB objavio snimku golemog skladišta Ilustracija United Media N1 nastavlja uspješno partnerstvo sa CNN-om

Fotografija na kojoj se jasno vidi Nikolić potpisana je s ’Ratko Mladić je optužen za genocid pred Međunarodnim sudom u Haagu’. Uz fotografiju je objavljen tekst agencije AP o potrazi za bivšim vojnim liderom bosanskih Srba, naslovljen sa ’Srpska policija nastavlja potragu za optuženim za genocid, Ratkom Mladićem’.

Predsjednik SNS-a Tomislav Nikolić za ’Press’ je rekao kako se nada da CNN ima dovoljno novca budući da će on podići tužbu zbog ove ’slučajnosti’.

’Što da vam kažem, nadam se da me poslije objavljivanja ove fotografije neće loviti razni lovci na glave, kako bi me prodali Haagu za pet milijuna dolara. Svi znaju da ja uvijek slobodno šetam’, rekao je Nikolić te dodaje kako ne vjeruje da se radilo o slučajnosti američke televizije.

’Vjerujem da je u pitanju neka smišljenija akcija, jer se takvom servisu ne događaju ovakve neprofesionalnosti. Nadam se da je platežna moć CNN-a dovoljno dobra i da ih nije uhvatila svjetska financijska kriza, budući da ću ih tužiti zbog ovoga. Na sudu će morati objasniti kako je moguće da zamjene sliku Ratka Mladića i fotografiju iz moje ovogodišnje predsjedničke kampanje. Kojem sudu ću ih tužiti i koliku ću naknadu tražiti odlučit će odvjetnici. Nadam se da CNN ima dovoljno novca’, kaže Nikolić.

Na pitanje kako je osobno doživio ovaj profesionalni propust Amerikanaca, Nikolić kaže da je ’ponosan’ zato što ga je CNN ’izjednačio s Ratkom Mladićem’ i još jednom ponavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene