Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali ljubomorni?

Chavez poklonio kuću svojoj sljedbenici na Twitteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez darovao je jednu svoju sljedbenicu na Twitteru.

Jedna je sretnica iz Venezuele od svog predsjednika Huga Chaveza dobila potpuno novu kuću jer je postala tri milijunta sljedbenica Chaveza na Twitteru.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Devetnaestogodišnja Natalia Valdivieso prošli je četvrtak primila ključeve svog novog doma što je odmah podijelila sa svijetom putem svog Twitter profila napisavši da je Chavez 'najbolji predsjednik na svijetu'.

>> Prvo javno pojavljivanje Chaveza nakon liječenja

Chavezova vlada već neko vrijeme radi na poticanoj stanogradnji kako bi se što više njegovih sugrađana stambeno zbrinulo.

Ova je velikodušnost predsjednika Venezuele izazvala, kako oduševljenje tako i kritike. Jedan je bloger prozvao Chaveza napisavši 'kako se usuđuje dijeliti stanove izgrađene državnim novcem?'

Ova je gesta ostala i predmetom izrugivanja na mnogim internetskim stranicama na kojima se objavljuju priče o '2 milijuna i 999 tisuća 999 Chavezovih sljedbenika na Twitteru koji su ostali razočarani jer njima predsjednik ništa nije poklonio'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene