Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sin grčkog milijardera Apostolosa Vakakisa vozio je unajmljeni Porsche 200 kilometara na sat i izgubio kontrolu nad vozilom dok je silazio s autoceste.


24-godišnji George Vakakis zabio se u nedjelju unajmljenim Porscheom brzinom od 200 kilometara na sat u Hondu Civic parkiranu na odmorištu uz autocestiu Atena - Lamia. Od siline udarca oba su vozila udarila u zgradu i eksplodirala.

Vezani članci Očevid prometne nesreće između čvorova Kosnica i Jakuševec Automobilom naletio na ralicu na obilaznici i poginuo. Kod naplate Ježevo autom se zabili u betonsku prepreku - četvero u bolnici Očevid, ilustracija U sudaru najmanje dvaju automobila u Belovaru kod Zagreba jedna osoba poginula

Poginule su 4 osobe - Vakakis, njegov 24-godišnji suputnik Andreas Georgakopoulos koji nije bio vezan pa je proletio kroz vjetrobransko staklo, te 33-godišnja žena i njezin 3-godišnji sin koji su se nalazili u parkiranoj Hondi Civic, javlja LamiaReport.

"Bilo je prestrašno. Ta je obitelj čekala na parkiralištu", kazao je jedan od očevidaca.

41-godišnji otac poginulog dječaka, koji je za vrijeme sudara bio u odmorištu na WC-u, istrčao je iz zgrade kada je čuo udarac. Na snimci sigurnosne kamere se vidi kako bespomoćno gleda u mjesto nesreće.

George Vakakis je sin grčkog tajkuna Apostolosa Vakakisa, vlasnika lanca trgovina za djecu Jumbo. Osim u Grčkoj Vakakis ima trgovine i diljem Bugarske, Srbije, rumunjske, Cipra, Kosova, Albanije i Makedonije.