Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suludi pokušaj samoubojstva

Cessnom provocirao lovce F-16 u želji da ga raznesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Kanađanin u ukradenoj je Cessni izazivao američke lovce, te ih natjerao u potjeru preko 6 saveznih država, sve u nadi da ga sruše i ubiju.

Istražitelji su izjavili je za medije, kako je 31-godišnji Yavuz Berke želio počiniti samoubojstvo, ali nije imao hrabrosti da to sam i učini. 'Došao je na suludu ideju da avionom uleti u zračni prostor SAD-a gdje bi ga našli lovci oborili i ubili. Rekao je kako je par puta vjerovao da će ga srušiti', objasnio je istražitelj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj prvi put Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali Pokušao se utopiti u bazenu, ali mu nije uspjelo. Sada tuži policiju i spasioca (Screenshot YouTube) Bizaran Slučaj Uznemirujuća snimka: Pokušao se utopiti u bazenu, ali mu nije uspjelo. Sada tuži policiju i spasioca

No, na kraju je prizemljio svoju letjelicu na autocestu, a osoblje lokalnog dućana pozvalo je policiju. Činio se sretnim što je njegovo iskušenje napokon završilo. Američka vojska uvidjela je da Berke, Kanađanin koji je rođen u Turskoj, nije imao terorističke motive, ali u početku nije bilo sasvim jasno kakve su mu namjere.

Završio u zatvoru

Glasnogovornik američkog zrakoplovstva izjavio je kako je Berke znao da ga lovci F-16 pokušavaju dostići, no preko radio veze nije odgovarao na njihova upozorenja. 'Zapravo im nije dao povoda da ga raznesu, premda sam siguran da su to mogli.' Berke se trenutno nalazi u zatvoru, te je hospitaliziran zbog psiholoških problema. Liječi se od depresije, a otkriveno je kako je djevojci ostavio i oproštajno pismo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene