Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nova politika'

Cameron zabranio upotrebu mobitela na sjednicama vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da 'nova politika' Davida Camerona zahvaća sva područja: novi britanski premijer zabranio je u četvrtak članovima svoje vlade uporabu mobitela na sjednicama vlade.

Na prvom sastanku prve koalicijske vlade nakon Drugog svjetskog rata, Cameron je odmah upozorio ministre: nikakva zvonjava, vibriranje i SMS-poruke neće se tolerirati tijekom cijelog trajanja sjednica vlade. Mjera će sigurno iznenaditi mnoge, jer je čak i parlament, želeći se prilagoditi suvremenim trendovima, odobrio uporabu mobitela s isključenim zvukom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Demantirali sve optužbe HDZ: Polančecove tvrdnje su laž Slika nije dostupna Službena odluka idući tjedan EU dogovorio sankcije Libiji

No premijer tako ne misli pa je odlučio da članovi njegove vlade sve svoje snage moraju uprijeti u izvlačenje zemlje iz krize. Ministar pravosuđa Kenneth Clarke, jedan od istaknutih članova konzervativne stranke, osjetio je to na svojoj koži: premijer ga je opomenuo zbog toga što je nastavio telefonski razgovor nakon početka sjednice. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene