Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuha se na sjeveru

Britanci digli borbene zrakoplove zbog ruskih bombardera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je već drugi incident u jednom danu.

Velika Britanija digla je u utorak svoje borbene zrakoplove, RAF-ove 'Tajfune', nakon što su u blizini njezinog zračnog prostora uočeni ruski vojni zrakoplovi, bombarderi. 'Tajfuni' su poslani kako bi ih presreli, izvijestilo je britansko ministarstvo obrane.

Također je potvrdilo i kako brodovi Kraljevske mornarice pomno prate tri ruska broda koji se nalaze u Engleskom kanalu, odnosno La Mancheu, piše Telegraph.

Dva borbena 'Tajfuna' poletjela su sa RAF-ove baze u Lossiemoutnu u sjevernoj Škotskoj nakon što su ruski bombarderi uočeni kako se kreću prema zračnom prostoru sjeveroistočne Škotske. 'Tajfune' prati i avion s gorivom – Voyager.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu"

Ruski vojni brodovi ušli u La Manche!

Ruski brodovi iz Sjevernomorske flote kroz La Manche planiraju doći do Atlantskog oceana gdje će izvesti protupodmorničku i protuavionsku vježbu.

Sve se događa u svjetlu NATO-ove vježbe na obalama sjeverne Škotske u kojoj bi trebalo sudjelovati 50 ratnih brodova. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene