Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vođa radikalnih ekstremista

Bosniću i četvorici produljen pritvor za još dva mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud Bosne i Hercegovine produljio je za još dva mjeseca pritvor jednom od vođa radikalnih islamista u toj zemlji Bilalu Bosniću i još četvorici njegovih sljedbenika koji su uhićeni početkom rujna pod sumnjom za povezanost s terorizmom i novačenje mladića iz BiH za odlazak na ratišta u Siriji, izvjestili su u petak lokalni mediji.

Produljenje pritvora tražilo je Tužiteljstvo BiH s obrazloženjem kako je potrebno saslušati još tridesetak svjedoka te dovršiti vještačenje zaplijenjene opreme poput računala i mobilnih telefona.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

U akciji kodnog naziva "Damask" prije mjesec dana uhićeno je 16 osoba zbog sumnje da podupiru terorističku organizaciju Islamska država (IS).

Novinaru Provjerenog prišli i rekli: Jeste li došli širiti laži?

Pravosuđe u BiH reagiralo je nakon informacija da je do sada najmanje 150 državljana te zemlje otišlo boriti se u Siriji na strani radikalnih islamističkih skupina.

Tužitelj BiH koji vodi istragu protiv Bosnića i ostalih na ročištu za određivanje produljenja pritvora iznio je podatak kako je u Siriji do sada poginulo trideset bosanskohercegovačkih državljana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene