Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga i Interpol

Pokrenuta velika akcija policije, love narkobosa iz Urugvaja: "Mobilizirali smo više od 2250 policajaca, više od 144 vozila"

Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 1
Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 1 Afp
Aktualno Galerija Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 1 Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 1 Foto: Afp Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 2 Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 2 Foto: Afp Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 3 Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 3 Foto: Afp Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 4 Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 4 Foto: Afp +1 Bolivija: Više od 2000 policajaca u lovu na krijumčara droge - 5 Galerija 1/6 >>
Bolivijska policija povela je veliku operaciju kako bi uhvatila Urugvajca Sebastiana Marseta, osumnjičenog za krijumčarenje droge, kojeg traže u domovini, u Paragvaju i u Brazilu te Interpol i američka DEA, doznaje se u nedjelju od službenog izvora.

Njegovo se ime povezuje s ubojstvom paragvajskog državnog tužitelja za borbu s mafijom Marcela Peccija u Kolumbiji u svibnju 2022., kao jednog od organizatora zločina.

Ministar za unutarnje poslove u bolivijskoj vladi Eduardo del Castillo rekao je da u departmanu Santa Cruzu, na istoku zemlje, na granici s Brazilom i s Paragvajem, od subote traje niz pretresa u okviru potrage za Sebastianom Marsetom, zloglasnim narkobosom.

Pročitajte i ovo Cessna, ilustracija Dvoje ozlijeđenih Nesreća u Zračnoj luci Sinj! Avion izletio s piste, udario u stablo: Pilot i kopilot izvan životne opasnosti

"Traže ga Interpol, DEA (američka agencija za borbu s narkoticima) i zemlje u regiji, poput Urugvaja, Brazila i Paragvaja", dodao je ministar.

"Mobilizirali smo više od 2250 policajaca, više od 144 vozila, obavili više od 23 pretresa i uhitili 12 ljudi", rekao je Del Castillo.

Sebastian Marset Cabrera koji ima nekoliko putovnica još je u departmanu Santa Cruzu sa suprugom Peruankom i s njihovih troje djece, rekao je.

Pročitajte i ovo Brod Fremantle Highway Fremantle Highway Počelo tegljenje broda na kojem je izgorjelo gotovo tri tisuće automobila: Operacija procijenjena na 14 sati

Dvojica braće, kolumbijskih državljana, koji su organizirali ubojstvo i platili ubojicu koji je ustrijelio tužitelja Peccija na kolumbijskoj plaži 2022., osuđeni su u svibnju u Kolumbiji na 25 i pol godina zatvora, priopćili su kolumbijski državni tužitelji.

Marcelo Pecci (45) bio je na medenom mjesecu s trudnom suprugom, paragvajskom novinarkom Claudijom Aquilerom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene