Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznena prijava

Policija zaustavila vozača u redovitoj kontroli, a onda su vidjeli vrećicu: Ulov ih je potpuno iznenadio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Vozač (28), kojeg je policija zaustavila u srijedu u redovitoj kontroli prometa, oko 19:40 u mjestu Ljubeščica, na sjedištu je vozio torbu iz koje je virila sumnjiva vrećica. Zbog toga je završio u policijskoj postaji, a policija je kasnije pronašla još vrećica i kutijica punih droge.

Policajci iz postaje Novi Marof primijetili su da iz torbe koju je 28-godišnjak prevozio u autu viri plastična vrećica sa sadržajem koji ih je podsjetio na marihuanu pa su 28-godišnjaka priveli u postaju na kriminalističko istraživanje.

Vozaču su ponudili da se testira u na prisutnost droga u organizmu, što je on odbio. Idućeg dana, u četvrtak, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, pretražili su kuću i druge prostorije te automobil kojim se koristi 28-godišnjak te pronašli vrećice i kutijice pune droge.

Ilustracija Prevozio drogu u autu Foto: PU Varaždinska

Pročitajte i ovo Požar na brodu Fremantle Highway Drama u Sjevernom moru "To moramo spriječiti svim sredstvima!" Brod s gotovo 3000 automobila još gori: Prestali su ga gasiti, raste strah od katastrofe ogromnih razmjera

Kako u priopćenju navodi službenica za odnose s javnošću PU Varaždinske Maja Ptiček, "prilikom pretrage pronađeno je više vrećica ispunjenih zelenom biljnom materijom nalik na drogu marihuanu ukupne težine 1112,5 grama, droga amfetamin pakirana u PVC vrećice različitih težina ukupne težine 279,1 grama, droga MDMA pakirana u PVC vrećice različitih težina ukupne težine 29,4 grama, droga MDMA (ecstasy tablete) pakirana u više PVC vrećica ukupno 130 komada, droga DMT pakirana u PVC kutijicu ukupne težine 5,4 grama".

Ilustracija Prevozio drogu u autu Foto: PU Varaždinska

Osim droge, policija je pronašla i veću količinu novca, dvije precizne digitalne vage i mobitel.

Pročitajte i ovo Ilustracija Višemjesečna istraga Horor u SAD-u: Pronađen nelicencirani laboratorij s dvadesetak zaraznih virusa, neki su nam dobro poznati

"Nakon provedenog vještačenja protiv 28-godišnjaka će se podnijeti odgovarajuća prijava vezana za njihovo posjedovanje, kao i odgovarajuća prijava zbog vožnje pod utjecajem opojnog sredstva", navela je policija u priopćenju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene