Pucnjava uoči Black Fridaya (Foto: AFP)
Pucnjava uoči Black Fridaya (Foto: AFP)

Uoči otvaranja šoping centra u Alabami došlo je do sukoba između teenagera koji su čekali da pohrle na Black Friday sniženja. Do pucnjave je došlo u četvrtak ujutro kada se svađa između dvoje teenagera pretvorila u pucanje iz vatrenog oružja.


Statistika Black Fridaya u Hooveru, Alabami - jedan mrtvi srednjoškolac i dva teško ozlijeđena. 

Vezani članci Napad u Đevrskama (Foto: Dnevnik.hr) Napad kod Knina: Izrađuje se fotorobot osobe koja je bila u kafiću i neobično se ponašala netom prije napada Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL ) Policija kriminalisitički istražuje navodno premlaćivanje s vrijeđanjem po nacionalnoj osnovi u Viškovu

Nakon izbijanja pucnjave, policajac je konfrontirao napadača i zaustavio ga u pokušaju bijega. 

Kapetan policije Gregg Rector rekao je kako je istina da je policajac pod njegovim zapovjedništvom "reagirao, konfrontirao napadača, pucao na njega i na mjestu ga usmrtio."

18-godišnjak je u sukobu teško ozlijeđen te ima najmanje jednu prostrijelnu ranu. Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi te je u kritičnom stanju. 

Kolateralna žrtva situacije je i 12-godišnja djevojčica koju je prostrijelio zalutali metak. Nije životno ugrožena. 

"Čuli smo bang-bang, bilo je zastrašujuće. Svi su počeli vrištati i bježati, bilo je više od 10 hitaca", rekla je svjedokinja Debbie Woods, prenosi Independent.