Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalna skupina

BiH: 60 uhićenih zbog carinske prijevare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Bosni i Hercegovini po nalogu državnog tužiteljstva te zemlje provodi veliku akciju uhićenja pripadnika organizirane kriminalne skupine osumnjičene za carinske prijevare, potvrđeno je u Sarajevu.

U priopćenju Tužiteljstva BiH dostavljenom medijima navedeno je kako je naloženo privođenje šezdeset osoba. Lokalni mediji izvijestili su kako su među do sada privedenima i dvadeset i dva zaposlenika Uprave za neizravno oporezivanje BiH, odnosno carinskih službenika koji su radili u carinarnicama u Grudama, Bosanskom Brodu i Bosanskoj Gradišci.

Kako je pojašnjeno iz Tužiteljstva BiH, svi privedeni sumnjiče se za kazneno djelo organiziranog kriminala odnosno carinske prijevare, krivotvorenje dokumenata, pranje novca i teške krađe. (Hina)

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene