Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istražitelji sumnjaju da su počinitelji neko vrijeme pratili obitelj.


Izvršni direktor jedne banke u Tennesseeju natjeran je da opljačka banku u kojoj radi, dok su mu otmičari pod prijetnjom vatrenim oružjem za taoce držali suprugu i dijete, javlja Sky News.

Vezani članci Luke Perry (Foto: Youtube Screenshot) Posljednji ispraćaj Lukea Perryja u krugu najbližih: Glumčev pepeo prosut na njemu najdražem mjestu Slika nije dostupna Kako je život jedne pjevačice postao predmet na fakultetu

Tanner Harrisa i njegovu obitelj najprije su dvojica s oružjem napali u njihovu domu u Knoxvilleu, zavezali njega i suprugu i stavili im poveze na oči, te ih odvezli zajedno s njihovim petomjesečnim sinom u njihovom obiteljskom autu.

Nećeš, razbojniče: Fantastičnom je reakcijom pokvarila plan pljačkaša

Nakon što se se parkirali ispred banke u kojoj Tanner radi, ucijenili su ga da mora podići veću svotu novca u banci dok oni za taoce drže njegovu obitelj. Nakon što im je predao novac odvezli su se s njegovom ženom i sinom, a Tanner je uspio pozvati pomoć. Srećom, otmičari su uskoro na obližnjem makadamskom putu ostavili i ženu i dijete, koji su prošli neozlijeđeni.

Istražitelji koji sada intenzivno rade na slučaju sumnjaju da su počinitelji neko vrijeme pratili obitelj i njihove dnevne aktivnost da bi isplanirali vrijeme zločina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook