Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem za ljubavnike

CRNA UDOVICA Baka (80) na internetu tražila muškarce pa ih trovala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prozvana internetskom crnom udovicom, zbog napada na muškarce koje je upoznala online, 80-godišnja Melissa Ann Shepard puštena je iz zatvora u Kanadi.

Bakica koja je trovala muškarce koje bi upoznala preko interenta prošlog je tjedna puštena iz zatvora. Među njezinim je žrtvama bio i 84-godišnji Alex Strategos s Floride.

Pročitajte i ovo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora"

Ispričao je kako mu se Melissa učinila vrlo dragom osobom te se iz Kanade vrlo brzo nakon upoznavanja preselila kod njega na Floridu. Nakon nekog vremena, završio je u bolnici zbog trovanja sedativima, a veza im je završila, kao i brojne druge veze Melisse - njezinim boravkom u zatvoru.

Trovala susjeda ljubavnika

Nakon zatvorske kazne od dvije godine, 9 mjeseci i 10 dana, Melissa je puštena iz zatvora u kojem je bila zbog trovanja kave opijatima Freda Weeksa, susjeda iz naselja za umirovljenike u Kanadi.

Njihova je veza počela kada je Fredu rekla da je usamljena te da je čula da je i on. Ubrzo su se vjenčali i otišli na medeni mjesec. Melissa je, prema optužnici, tijekom putovanja Freda 'kljukala' teškim sedativima te on nije mogao razlikovati vožnju unatrag i naprijed niti je mogao pokrenuti auto kad su silazili s trajekta, javlja CBC.

Slijedećeg dana nije mogao obuti cipele i teško mu je bilo prisjetiti se najjednostavnijih stvari. Kada je stigao u bolnicu, u krvi mu je pronađena veća količina lijekova za smirenje pa je u slučaj uključena i policija. Njegova nova supruga optužena je za pokušaj ubojstva, ali je kasnije optužnica preinačena u 'davanje štetne supstance'.

'Opelješila' ljubavnika za 20.000 dolara

Alex, njezin partner s početka priče, u razgovoru za američke medije kaže kako vjeruje da je i njega drogirala, stavljajući sedative u sladoled. U kratko vrijeme koje su proveli zajedno, ukrala mu je 20.000 dolara. U zatvoru na Floridi provela je pet godina nakon što je proglašena krivom za sedam kriminalnih djela, uključujući krivotvorenje i krađu od osobe starije od 65 godina.

Baka Melissa svog je drugog supruga, Gordona Stewarta ubila. Drogirala ga je i pregazila automobilom, dva puta. Kako je tvrdila da se sve dogodilo u samoobrani, u zatvoru je bila dvije godine. Od 1977. do 1991. godine bila je u zatvoru zbog 30 različitih prevara.

Smrt trećeg supruga

Za svog trećeg muža, Roberta Friedricha, Shepard se udala 2001. godine. 14 mjeseci nakon toga Friedrich umire u dobi od 84 godine, ostavljajući joj ušteđevinu. Njegova djeca podigla su krivične prijave tvrdeći da ga je ubila predoziranjem lijekovima na recept. Dobili su odštetu od 15.000 dolara, ali portiv nje nije podignuta optužnica.

Sada, kada je puštena iz zatvora, vlasti od nje traže da se javi ako stupi u kakvu ljubavnu vezu kako bi policija novog izabranika informirala o njezinoj kriminalnoj prošlosti. Ne smije posjedovati niti jedan uređaj kojom može pristupiti internetu i mora se fotografirati za policijski dosje ako promijeni izgled. Policija iz Halifaxa objavila je u medijima upozorenje da Shepard kao bivša zatvorenica visokog rizika od ponavljanja djela, stanuje u njihovoj zajednici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene