Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u SAD-u

Avion pao na kuću, jedna osoba ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u američkoj saveznoj državi Florida kazali su kako je mali avion Piper PA-46 pao na obiteljsku kuću.

Glasnogovornica Clearwatera, rekla je da je avion udario u krov kuće i sletio u dvorište. U kući je u tom trenutku bilo nekoliko ljudi, dok su u avionu bile tri osobe. Nitko nije zadobio ozlijede opasne po život, javlja AP.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Vlasnik kuće Richard Cetroli kazao kako je doručkovao kada je čuo jaku eksploziju. 'Mislio sam da se dogodila automobilska nesreća ili da je eksplodirala cisterna. Kada sam pogledao kroz prozor vidio sam veliki plamen u mom vlastitom dvorištu', rekao je Cetrioli.

Istrčao je van i pomogao otvoriti vrata aviona te iz njih izvukao ozlijeđenu ženu. U pomoć su odmah pristigli i susjedi koji su požar pomogli gasiti koristeći vrtne cijevi.

Svjedoci koji su vidjeli kako avion pada kazali su kako je netom prije pada krivudao. Susjed Gordon White kazao je kako je čuo da avion leti nisko iznad naselja, a potom i prasak. Ubrzo se susjedstvo napunilo dimom. Srećom, nitko nije smrtno stradao.

Izjave svjedoka možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene