Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u prometu

Autobus prepun putnika 'progutala' cesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica kaže da je vozila uobičajenom rutom kada je na jednom dijelu ceste autobus odjednom počeo propadati. Izgleda da su za sve krivi podzemni radovi na obližnjoj podzemnoj stanici.

Neuobičajena slika gradskog prometa stiže iz kineskog grada Nanjinga, glavnog grada istočne pokrajine Jiangsu. Autobus s putnicima na jednom je dijelu svoje uobičajene rute odjednom počeo propadati u rupu koja se otvorila na cesti.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku

>> FOTO Vozač izbjegavao sudar s motociklistom pa sletio u obližnju rupu

Naime, vozačica autobusa je u jednom trenutku čula škripanje i osjetila propadanje autobusa. Bila je dovoljno prisebna i odmah upozorila putnike da izađu iz autobusa. A autobus je iz minute u minutu sve više i više propadao u zemlju.

Lokalne vlasti su izvijestile da su nestabilnost u tlu i propadanje uzrokovali radovi na obližnjoj podzemnoj željeznici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene