Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaključan lacima

Autističnog tinejdžera pronašli zaključanog u kavezu, uhićen par umirovljenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autistični mladić (19) uz sebe je imao tek tanki prekrivač. Žena i muškarac optužni su za nezakonito zatvaranje.

Dvoje umirovljenika optuženo je za nezakonito zatvaranje nakon što je 19-godišnji autistični mladić pronađen zaključan u kavezu na drvenom 'krevetu', javlja Independent.

Pročitajte i ovo Provjereno: Centar za autizam Split - 3 Što sad? Smješteni su u vlažnim prostorijama bez prozora, sve ih je više, a sada se javio i novi problem: "Ovo se može nazvati i zlostavljanjem" Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat

Žena (65) i muškarac (66) uhićeni su u njihovom domu, a vlasti su iz kuće 20. listopada odvele tri odrasle osobe. Dvoje djece, također pronađene u kući, nakon sudske presude odvele su nadležne službe.

Anka Slonjšak: 'Poduzmite konkretne aktivnosti za odgovarajuću podršku osobama s autizmom'

Policija je autističnog mladića pronašla nakon dojave o incidentu u objektu 144 kilometra udaljenom od Detroita. Bio je zaključan u kavezu, s vratima zatvorenim lancem. Uz sebe je imao tek tanki prekrivač.

Uhićeni par tereti se za nezakonito zatvaranje i zlouporabu ranjive odrasle osobe. Zadržani su u zatvoru. Služba za zaštitu odraslih osoba istražuje incident. Glasnogovornik Bob Wheaton rekao je da je riječ o privatnoj rezidenciji, a ne o licenciranom objektu za njegu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene