Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autistični mladić (19) uz sebe je imao tek tanki prekrivač. Žena i muškarac optužni su za nezakonito zatvaranje.


Dvoje umirovljenika optuženo je za nezakonito zatvaranje nakon što je 19-godišnji autistični mladić pronađen zaključan u kavezu na drvenom 'krevetu', javlja Independent.

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija u poznatom turističkom odredištu: 18-godišnjak se poskliznuo i pao u vodu, ronioci nakon tri sata pronašli tijelo Građani Sarajeva prosvjeduju na 4. godišnjicu smrti Dženana Memića - 4 Misteriozna smrt mladića u BiH, policija uhitila njegovu bivšu djevojku. Otac poručio: "Ovo čekamo već 1955 dana"

Žena (65) i muškarac (66) uhićeni su u njihovom domu, a vlasti su iz kuće 20. listopada odvele tri odrasle osobe. Dvoje djece, također pronađene u kući, nakon sudske presude odvele su nadležne službe.

Anka Slonjšak: 'Poduzmite konkretne aktivnosti za odgovarajuću podršku osobama s autizmom'

Policija je autističnog mladića pronašla nakon dojave o incidentu u objektu 144 kilometra udaljenom od Detroita. Bio je zaključan u kavezu, s vratima zatvorenim lancem. Uz sebe je imao tek tanki prekrivač.

Uhićeni par tereti se za nezakonito zatvaranje i zlouporabu ranjive odrasle osobe. Zadržani su u zatvoru. Služba za zaštitu odraslih osoba istražuje incident. Glasnogovornik Bob Wheaton rekao je da je riječ o privatnoj rezidenciji, a ne o licenciranom objektu za njegu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook