Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija vjeruje da je britanskog turista jučer za vrijeme kampiranja doslovno pojeo krokodil veličine čak šest metara.


Tragedija je 63-godišnjeg Arthura Bookera zadesila na australskoj obali gdje je kampirao sa suprugom Doris. Jučer rano ujutro probudio se i otišao do rijeke provjeriti kaveze s rakovima.

Vezani članci Policija u Londonu nakon terorističkog napada - 1 U Londonu uhićen muškarac koji je izbo vjernika tijekom molitve u džamiji Dan nakon napada u gradu Hanauu Detalji masakra u Njemačkoj: Napadač iz Hanaua ekstremni je desničar, ubio je i vlastitu majku, među žrtvama i trudnica

Kako se nije vratio, Doris se zabrinula i otišla ga potražiti. Imala je što i vidjeti; dočekali su ju potrgani kavezi s rakovima i tragovi ogromnog krokodila te sandala koja je pripadala njezinom suprugu. Od Arthura nije bilo ni traga ni glasa.

Doris je alarmirala spasioce koji su pretražili cijelo područje, no bez uspjeha.

'Arthur je otišao provjeriti kaveze s rakovima i više se nije vratio. Vjeruju da ga je odvukao krokodil jer su pronašli njegove tragove u blatu', izjavio je jedna od kampera.

Arthur, vijetnamski veteran,  živio je Australiji zadnjih nekoliko godina i putovao državom karavanom. On i Doris baš su spremili stvari kako bi se uputili na drugu destinaciju.