Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poriču ikakvu krivicu

Kontroverzna braća ponovno uhićena: Andrew i Tristan Tate optuženi za trgovinu ljudima i silovanje

Andrew i Tristan Tate su uhićeni u Rumunjskoj
Andrew i Tristan Tate su uhićeni u Rumunjskoj Foto: Afp
Andrew i Tristan Tate uhićeni su zbog optužbi za trgovinu ljudima i silovanje.

Kontroverzni influencer Andrew Tate i njegov brat Tristan uhićeni su sinoć u Rumunjskoj zbog optužbi za seksualno nasilje iz 2012. i 2015. godine. Privedeni su zbog europskog uhidbenog naloga izdanog u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Osim njih, za organiziranje u zločinačku organizaciju optužene su i dvije Rumunjke. Njih četvero navodno su se udružili 2021. godine s ciljem trgovanja ljudima u Rumunjskoj i drugim državama, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države.

Andrew i Tristan poriču ikakvu krivicu, a njihovi pravni predstavnici su "u potpunosti predani obaranju tih optužbi", izvijestio je Sky News. Optuženi su za silovanje i trgovinu ljudima u Rumunjskoj, gdje žive, i već su bili u zatvoru, a zatim i u kućnom pritvoru nakon što su privedeni u prosincu 2022. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sumnjiva smrt zviždača Otkrio je opasne tajne velike kompanije: Sada je pronađen mrtav na parkiralištu

U kolovozu prošle godine sud je prihvatio njihovu žalbu i pušteni su iz kućnog pritvora, ali im je zabranjeno napuštanje Rumunjske.

Andrew, bivši boksaš i natjecatelj u Big Brotheru, na društvenim je mrežama prikupio milijune obožavatelja nakon što se brendirao kao "kralj toksične muževnosti".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene