Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Legalize Freedom!

Američki predsjednički kandidat ukrao slogan srpskoj pjevačici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ron Paul, američki predsjednički kandidat Republikanske stranke kao slogan za svoju predizbornu kampanju koristi naslov pjesme srpske rock glazbenice Slađane Milošević, Legalize freedom.

Slađana Milošević ne zna je li predsjednički kandidat slučajno ili namjerno uzeo naziv pjesme koja je 1999. godine, u vrijeme režima Slobodana Miloševića, bila zabranjena, piše Press.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznenađenje izbora Gingrich pobijedio na predizborima u Južnoj Karolini

'Pratim sve što se događa na američkoj političkoj sceni i slučajno sam primijetila da se natpis 'Legalize Freedom' pojavljuje u Paulovoj kampanju. Do sada nisam čula da ga je netko koristio osim mene  i ne znam kako su došli do toga slogana', ispričala je Slađana i dodala da je poslala pismo Paulovom uredu u Teksas i timu koji je zadužen za njegovu kampanju. Iz SAD-a odgovor još nije dobila.

'Željela sam s njim stupiti u kontakt jer mi se sviđa njegova politička platforma, često je istupao u Kongresu kao prijatelj Srbije i bori se, baš kao i moja pjesma, za pravednije društvo', dodala je Slađana koja ne namjerava tužiti Rona Paula zbog povrede autorskih prava.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene