Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ih briga

Aleksandar Vučić: Presuda Vojislavu Šešelju neće imati ozbiljne posljedice za Srbiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Presuda haškom optuženiku i vođi Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju imat će manju važnost nego nedavna presuda bivšem predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, ocijenio je u srijedu srbijanski premijer Aleksandar Vučić.

Uoči izricanja presude 31. ožujka u Haškom tribunalu (ICTY), srbijanski premijer Aleksandar Vučić je novinarima u Beogradu rekao da ne zna sadržaj sudske odluke, ali da presuda Vojislavu Šešelju neće imati ozbiljne posljedice za Srbiju.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Aleksandar Vučić "I kod nas neki zločince drže svecima" Analitičar o Vučićevoj pobjedi: "Morat će progutati jako gorku pilulu za Srbe, a jedan mu se čovjek degutantno ulizuje"

"Odluka ima neusporedivo manju pravnu važnost nego presuda Radovanu Karadžiću ... mislim da bilo kakva presuda ne može ima nikakve ozbiljnije posljedice za Srbiju", rekao je Vučić novinarima poslije sudjelovanja na konferenciji o izbjegličkoj krizi, azilu i migracijama u Beogradu.

Srbijanski premijer je najavio da će 12. travnja posjetiti Mostar i sastati se s Draganom Čovićem, hrvatskim članom Predsjedništva BiH, ali je "spreman razgovarati i sa svima drugima". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene