Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zahvaljujući Božjoj milosti'

Ahmadinedžad: Više nema razloga za postojanje Izraela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je na tiskovnoj konferenciji kojoj su nazočili radikalni palestinski čelnici, da više nema razloga za postojanje Izraela i da je ta država izvor nestabilnosti u regiji.

'Zahvaljujući Božjoj milosti i palestinskom otporu, više nema razloga za postojanje okupacijskog cionističkog režima', rekao je na konferenciji koju je organizirao Iran radi pružanja potpore Palestincima, prenose iranski mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu

'Njihova nazočnost u regiji, pa makar bila riječ o najmanjem komadiću zemlje, izvor je prijetnja, kriza i ratova, a jedini način da ih se suzbije, jest otpor palestinske mladeži i mladeži u državama regije', dodao je.

Vođa islamističkog pokreta Hamasa Haled Mešal, vođa Islamskog džihada Ramadan Šalah i vođa Narodne fronte za oslobođenje Palestine - glavnog zapovjedništva (FPLP-CG) Ahmad Džibril koji žive u izbjeglištvu, nazočili su konferenciji, pišu iranske novine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene