Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među stradalima četvero djece

Strašna tragedija: U eksploziji bombe ubijeno osam članova iste obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji bombe kućne izrade skrivene uz rub ceste na jugozapadu Afganistana poginulo je osam članova iste obitelji, među kojima djeca, objavili su u četvrtak lokalni dužnosnici, dan nakon što su talibani najavili proljetnu ofenzivu.

Bomba je odjeknula u srijedu navečer pri prolasku vozila koje je prevozilo obitelj na cesti u okrugu Haš Rod, u pokrajini Nimroz, u Afganistanu. "Dva muškarca, jedna žena i četvero djece poginulo je na licu mjesta, a preostali član obitelji kasnije je podlegao ozljedama u bolnici", kazao je Ahmad Arab, glasnogovornik lokalne administracije Nimroza.

Pročitajte i ovo Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

Guverner pokrajine Amir Muhamed Ahundzada optužio je talibane da su postavili bombu uz rub ceste "ciljajući na pripadnike afganistanskih snaga reda".

Silovana, zatvorena i prisiljena na udaju za silovatelja

Talibani obećavaju da će u petak pokrenuti tradicionalnu "sezonu sukoba" te da će im meta biti strani vojnici i diplomati još uvijek prisutni u zemlji kao i afganistanski politički i vojni dužnosnici. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene